Biografie

*
 
Wim Jacobs
Solo & pedal steelguitarist en zanger bij
"The Golden Memories"
Als muzikant geboren en op jonge leeftijd door zijn ouders vaak naar een aparte ruimte verwezen, vanwege zijn eeuwig voortdurend getrommel op tafels,kasten,trapleuningen en andere dingen waar hij maar geluid uit dacht te kunnen halen.
Op 7 jarige leeftijd kreeg hij van z’n ouders zijn eerste instrument(een marstrom) hij mocht van z'n ouders bij de plaatselijke fanfare als drummer gaan waar hij het ritme gevoel al snel onder de knie wist te brengen en na een paar jaar trouwe dienst toch maar opstapte omdat hij vond dat dit niet was wat hij uiteindelijk wilde, zijn voorkeur was een echte gitaar die door zijn ouders afgewezen werd omdat men er toen niks in zag.
Maar de aanhouder wint en hij begon na een lange tijd van gitaarlessen een band op te richten waar hij eindelijk zijn ding had gevonden, na veel vallen en opstaan in de muziek en band's heeft hij uiteindelijk zelf het duo "The Golden Memories" opgericht waar hij nu met een zeer tevreden mede muzikant zijn deel uitmaakt als Solo/pedaalsteelgitarist.


*

Jan v d Beucken
Gitarist zanger bij
"The Golden Memories"

Sinds kort speel ik samen met Wim in “The Golden Memories”  Mijn muzikale start begon bij de schutterij met het spelen op de trom.  Natuurlijk had ik altijd de radio aan en zo wonnen de gitaar klanken het van het trommel geroffel. In het begin was het niet gemakkelijk, maar het lukte me toch om dit instrument te bespelen. Ondertussen heb ik in verschillende bandjes gespeeld en veel plezier beleefd aan het samen muziek maken. Nadat het laatste bandje stopte ben ik blijven spelen, helaas alleen,  totdat Wim op een avond belde en zo is het gekomen dat wij nu samen een  duo vormen.


,,The Golden Memories,,